@djafarchik,@glot, @Чёрт, -Прівет друзяки
!Щас уже можу і вивести ,і сказать саме жирне дитя)),Ну щож,начнем.. Якщо хтось жде ,що я буду розхвалювать когось,чи чійсь банк зря,то він дуже не туди попав..Я дуже стараюся попіднімать ті сорта,з якими звязався-,але є різні фактори,які заважають нам усім.Це всяка живність,а також падло двоноге лазе кругом де не треба!)),і т.д. Де самий більший кущ,ви бачите в моєму репорті і самі,та єсть таке поняття ,дикий аут,і аут який у нас під носом,це дуже великі дві різниці,тому ви мене повинні розуміти,де буде більше дитя.. Начну з автоматів мабуть,вони були первими у мене в харві,бо вирощую тільки в ауті. ФЕСТ БАДС-
Girl Scout Cookies,
Crystal METH
ось про ці сорта можу сказать упевнено- дуже дорого!
Мав справу з трьома печенинами сам,і оду кореш виростив. Короче з 5 шт,залишилась іще одна насінина,для гр. бокса . о .дин віріс мутант,вважаю гроші на вітер,другий все хорошо і по силі із 10-8 приблизно, третій -дуже хороший,усе на висоті і по силі 9 твердюча!Додому як привіз,духан стояв на дворів по 2 точно)),такоко запаха я іще не чув ні разу,наче перекрив ростройство ,аж за того мутанта..Четвертій кущ був шикарний з виду,жирнючій..Але силу мав із 10 -4,5, був заритий на рік у землю для вилежування X-D Крістал мет-обіцяв фест бадс 20 тгк,-наепалово)),тут усе співпадає з його описом крім сили- із 10- 7 приблизно.Дуже реально сонна трава. Тепер увага-ВИВОДЖУ НА ЧИСТУ ВОДУ- X-D Дуже завишені ціни,якщо в мене вийшло 50/50 нормальної трави з їхнього насіння,то думаю великий ризик залишитися без нічого.Чи є повернутися бажання до цього банку?,навіть незнаю.. Тепер про Ганжасидс- Мав чудову нагоду познайомитися поближче з авто вайт видов,виростив 2 кущі,первий мені якось не дуже сподобався-я чекав засніженого покрову на листях,і шишках,але нічого такого я не побачів.У другого куща мені сподобалося все,і запах сильний, якоїсь польової рослини, дуже різкой-так і не зрозумів чим саме)).По силі у мене вони получилися різні,той що ріс в теплішому времені порироку-вийшов кращій на багато.Сила із 10-8 сміло.Чи повернуся до цього сорту-скажу упевнено-ні. Іще виріс у мене один кущ ,з регулярного насіння авто вайт раша ф2,також Гажасидс ,так йому я дуже радий. Його я схрещував із вдовою авто регом в прошлому році,в 2016 получився здоровий,і сильний.Можливо регулярні сорта сильніше на нас діють?,))Так він по силі із 10-8.5.Далі іще буде,якщо це комусь цікаво..
!Щас уже можу і вивести ,і сказать саме жирне дитя)),Ну щож,начнем.. Якщо хтось жде ,що я буду розхвалювать когось,чи чійсь банк зря,то він дуже не туди попав..Я дуже стараюся попіднімать ті сорта,з якими звязався-,але є різні фактори,які заважають нам усім.Це всяка живність,а також падло двоноге лазе кругом де не треба!)),і т.д. Де самий більший кущ,ви бачите в моєму репорті і самі,та єсть таке поняття ,дикий аут,і аут який у нас під носом,це дуже великі дві різниці,тому ви мене повинні розуміти,де буде більше дитя.. Начну з автоматів мабуть,вони були первими у мене в харві,бо вирощую тільки в ауті. ФЕСТ БАДС- Girl Scout Cookies,
Crystal METH
ось про ці сорта можу сказать упевнено- дуже дорого!
Мав справу з трьома печенинами сам,і оду кореш виростив. Короче з 5 шт,залишилась іще одна насінина,для гр. бокса . о .дин віріс мутант,вважаю гроші на вітер,другий все хорошо і по силі із 10-8 приблизно, третій -дуже хороший,усе на висоті і по силі 9 твердюча!Додому як привіз,духан стояв на дворів по 2 точно)),такоко запаха я іще не чув ні разу,наче перекрив ростройство ,аж за того мутанта..Четвертій кущ був шикарний з виду,жирнючій..Але силу мав із 10 -4,5, був заритий на рік у землю для вилежування X-D Крістал мет-обіцяв фест бадс 20 тгк,-наепалово)),тут усе співпадає з його описом крім сили- із 10- 7 приблизно.Дуже реально сонна трава. Тепер увага-ВИВОДЖУ НА ЧИСТУ ВОДУ- X-D Дуже завишені ціни,якщо в мене вийшло 50/50 нормальної трави з їхнього насіння,то думаю великий ризик залишитися без нічого.Чи є повернутися бажання до цього банку?,навіть незнаю.. Тепер про Ганжасидс- Мав чудову нагоду познайомитися поближче з авто вайт видов,виростив 2 кущі,первий мені якось не дуже сподобався-я чекав засніженого покрову на листях,і шишках,але нічого такого я не побачів.У другого куща мені сподобалося все,і запах сильний, якоїсь польової рослини, дуже різкой-так і не зрозумів чим саме)).По силі у мене вони получилися різні,той що ріс в теплішому времені порироку-вийшов кращій на багато.Сила із 10-8 сміло.Чи повернуся до цього сорту-скажу упевнено-ні. Іще виріс у мене один кущ ,з регулярного насіння авто вайт раша ф2,також Гажасидс ,так йому я дуже радий. Його я схрещував із вдовою авто регом в прошлому році,в 2016 получився здоровий,і сильний.Можливо регулярні сорта сильніше на нас діють?,))Так він по силі із 10-8.5.Далі іще буде,якщо це комусь цікаво..
Последнее редактирование модератором:

.
.Та и так чудю на всю силу.
Черенок для лопаты будет после харва
На моё личное мнение из того что выросло ,заслуживает внимания,сорта Белый прищелец,и Белая Вдова (Министерства Коннопли) самый маслистый сорт Мк-Ультра от Т.х сидс и сила у него хоё
Первое в этом году что я попробовал,это были семена от Фест Бадс(Печенька,и Кристал Мет). Прорастаемость семян 100%,из 6 семян один мутант.Если бы не эта шняга,то доволен на все 90%).Очень вкусные автоматы,и сильные.На следующий аут взял себе снова самый сильный их автомат по содержанию тгк.(Горила клей),и осталась семка печеньки,Кристал Мет-не очень мне,по сравнению с печеньем. Советую друзья попробовать что-то из их линейки-Хороший банк.
! Можно смело делать заказы семян ,и искать каждому свою ягоду среди его сортов.Тем более,что можно узнать у Керла,что в этом,или ином сорте он намешал,что не мало важно для нас в первую очередь. Спасибо Керл. за твой труд !